Izjava o zaštiti privatnosti

BICIKL TR poštuje Vašu privatnost i zato se obavezuje da će štiti sve Vaše podatke. Podaci koje prikupljamo su apsolutno neophodni da bismo Vam pružili kvalitetnu uslugu i isporučili poručene artikle

Podaci koje BICIKL TR internet prodavnica može prikupljati odnosi se na ime, prezime, e-mail adresu, adresu prebivališta, broj telefona i slično, u cilju poslovanja i informisanja korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni internet prodavnice BICIKTR.COM (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Naši kupci imaju mogućnost da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Izjava o zaštiti poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Vaš nalog

Ukoliko koristite BICIKLTR.COM, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem BICIKLTR.COM sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na Vašem nalogu i sa vašom lozinkom.

Maloletnici mogu koristiti BICIKLTR.COM uz nadzor roditelja ili staratelja.

BICIKLTR.COM zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja.

Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije BICIKLTR.COM će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Komentari i ostali sadržaji koje ostavljaju posetioci


Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na BICIKLTR.COM . BICIKLTR.COM ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez prethodnog obaveštenja.

Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na BICIKLTR.COM. Protiv takvih aktivnosti BICIKL TR može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.